BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи.
Предстоящ семинар

Уважаеми Колеги,

Благодарим на всички, които присъстваха на семинара, организиран от АСМ2 ЕООД и Пловдивски университет, на тема: Инструментални техники и методи за химически анализ!


Разделителни и спектрални методи за анализ

Уважаеми колеги,

На 14 март се състоя ежегодният семинар, организиран от фирма АСМ2 ЕООД, с международно участие на тема: „Разделителни и спектрални методи за анализ“.

Събитието премина при голям интерес с присъствието на повече от 150 гости. Надяваме се наистина да сме били полезни!


 РАЗДЕЛИТЕЛНИ И СПЕКТРАЛНИ МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ

Уважаеми колеги,

 

Фирма АСМ2 и Thermo Fisher Scientific имат удоволствието да поканят Вас и Вашите колеги на семинар с международно участие на тема:

 

 РАЗДЕЛИТЕЛНИ И СПЕКТРАЛНИ МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ

 

Дата: 14 Март 2024 г.

Час: 8.30 ч.

Място: Хотел Hyatt Regency Sofia - пл. Васил Левски, 1504 София, София център


Винария 2024
Уважаеми колеги,
 
За поредна година фирма АСМ2 ЕООД е изложител и част от най-престижната платформа за винената индустрия в рамките на Югоизточна Европа - ВИНАРИЯ.

Запазете датата 14 март 2024 в календара си

Запазете датата 14/03/2024 в календара си. Ежегодният семинар, организиран от АСМ2 ЕООД, тази година ще се проведе през пролетта. Очаквайте повече подробности скоро!


12 Конференция по химия, която ще се проведе на 13-14 октомври 2023 г. в гр. Пловдив.

С удоволствие ще представим новостите при разделителните и спектрални методи за анализ.

Иновации, предизвикателства и тенденции в областта на хроматография, масспектрометрия, молекулна спектроскопия, следови елементен анализ, структурен анализ, трансмисионна и сканираща електронна микроскопия и лабораторно- информационни системи (LIMS и CDS).

 

Ще се радваме на среща с вас!


XXVI НАЦИОНАЛЕН КОНГРЕС НА БЪЛГАРСКОТО АНАТОМИЧНО ДРУЖЕСТВО, който ще се проведе от 29 септември до 01 октомври 2023г. в гр. София

С удоволствие ще представим портфолиото електронни микроскопи на Thermo Scientific - сканиращи електронни микроскопи /СЕМ/, трансмисионни електронни микроскопи /ТЕМ/, двойно лъчеви микроскопи, както и различни видове софтуери за визуализация и анализ.

Thermo Scientific създава различни по вид и възможности електронни микроскопи, в зависимост от естеството на пробата и характеристиките, които са обект на внимание. Портфолиото електронни микроскопи покрива матрици като биологична тъкан, клетъчни структури и молекули с висока разделителна способност.


XV Национална конференция по клинична лаборатория, която ще се проведе от 29 септември до 1 октомври 2023 г. в гр. Пловдив.

С удоволствие ще ви представим последните тенденции в техниките за аналитично разделяне, при водещите в своя клас LCMS, GCMS, ICPMS системи на Thermo Fisher Scientific, запознаване с широкото продуктово портфолио на RECIPE - една от водещите световни компании за CE-IVD продукти в LC-MS/MS и HPLC клинична диагностика, ангажирани в задачата да отговорят на нуждите във всяка клинична лаборатория, както и системите за чиста и ултрачиста вода Medica на Elga Veolia.


Новият „Дискретен“ анализатор Gallery Aqua Master - усъвършенстване анализа на води и хранителни добавки

Традиционно, анализите на хранителните вещества и води, разчитат на техники на мократа химия, като основно се използват колориметрични техники. Тези подходи, обаче, са бавни, трудоемки и често ненадеждни, включващи опасни реагенти, които значително повишават разходите, заради необходимостта от задължителното управление на отпадъците.


Разделителни и спектрални методи за анализ

След кратко прекъсване, заради наложените противоепидемиологични мерки, АСМ2 ЕООД ще организира отново традиционния си семинар на 5-ти Октомври 2022г. в гр. София.


Семинар:  ИНСТРУМЕНТАЛНИ ТЕХНИКИ ЗА ХИМИЧЕСКИ АНАЛИЗ

Уважаеми колеги,


Фирма АСМ2, Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски” и Thermo Fisher Scientific имат удоволствието да поканят Вас и Вашите колеги на семинар с международно участие.


Oбразователeн уебинар Въведение в ICP спектрометрията

Предлагаме на вашето внимание образователен уебинар за ICP спектроскопия с най-добрите практики за пробоподготовка, работа с инструмента, поддръжка и оценка на данните.

В този образователен уебинар от две части ще ви преведем през основните моменти, с които да се съобразявате при анализа на микроелементи - от подготовката на пробата, до оценка на данните. Нашите експерти ще демонстрират как да оптимизирате ежедневните си аналитични процедури, с помощта на ICP-OES и ICP-MS.


Серия уебинари 2022 Безопасност на храните

Искате ли рецептата за успех? Вижте какво се готви тази година...

Готова ли е вашата лаборатория за текущи и предстоящи аналитични предизвикателства?

Тази нова поредица от уебинари е предназначена да подчертае въпроси, свързани с безопасността на храните, които са важни в регионите на Европа, Близкия изток и Африка.


Съвременната микроспектроскопия черпи много информация от малки проби

Thermo Scientific организира интернет базиран семинар в областта на инфрачервената спектроскопия FT-IR. Събитието ще се проведе на 1-ви Февруари от 17.00 часа българско време. Лектор e д-р Michael Bradley, продуктов мениджър на Thermo Scientific за инфрачервени спектрометри с Фурие трансформация FT-IR и микроскопи (microscopy). Презентацията обхваща всички видове приложения на молекулната спектроскопия. Участието е, чрез регистрация и е напълно безплатно. 


Промоционални цени и отстъпки Декември 2021

Справка за цената на търсения от Вас продукт, може да направите по електронната поща или на офисните телефони :)


Семинар 21 октомври 2021

Уважаеми колеги,

АСМ2 ЕООД има удоволствието да Ви покани на ежегодния си семинар “Разделителни и спектрални методи за анализ“.


Семинар 20 октомври 2021

Уважаеми колеги,

АСМ2 ЕООД има удоволствието да Ви покани на ежегодния си семинар “Разделителни и спектрални методи за анализ“.


Най-новият рентгенов фотоелектронен спектрометър (XPS) за анализ на повърхности

Thermo Scientific представя най-новия апарат за анализ на повърхности (XPS) Nexsa G2 Surface Analysis System. Рентгеновият фотоелектронен спектрометър ще бъде демонстриран в предстоящ интернет, базиран семинар.


Виртуален, глобален симпозиум за анализ на микрополимерни частици

Експерти в областта на аналитичната химия и опазването на околната среда определят, като предизвикателство определянето на замърсители, като микропластмасови частици в заобикалящия ни свят. Научете повече за най-добрите методи, с които можете да изучавате микрополимерните частици в различни матрици от заобикалящия ни свят.


Разширете знанията си за LC-MS приложението

Научете как най-новите високоефективни решения за масспектрометрия могат да дадат възможност на вашата лаборатория да реши най-належащите ви аналитични предизвикателства, независимо от вида на пробата.


Намерете своето вдъхновение!

Уеб базирани семинари на живо и при поискване.

Уебинари за аналитични и изледователски лаборатории в областта на науките за живота.


Хроматографски консумативи на българския пазар под собствена търговска марка

Интродукция на български с едно-две изречения. Интродукция на български с едно-две изречения.


АКТУАЛНИ РЕГУЛАТИВНИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ХИМИЧНИЯ АНАЛИЗ И МОДЕРНИ ИНСТРУМЕНТАЛНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ТЯХНОТО ПОКРИВАНЕ

Интродукция на български с едно-две изречения. Интродукция на български с едно-две изречения.Copyright © ACM2 2024