BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Thermo Fisher Scientific предлага изследователски решения за коронавирус SARS-CoV-2, от откриване на патогена и епидемиологични изследвания до участие и разработка в съществуващи и нови ваксини

Серия уебинари 2022 Безопасност на храните

2022-01-18

Тази нова поредица от уебинари е предназначена да подчертае въпроси, свързани с безопасността на храните, които са важни в регионите на Европа, Близкия изток и Африка.

Всяка сесия ще разглежда все по-детайлно всичко в спектъра безопасност на храните, наблягайки на решенията, които са налични днес, за да бъде надеждна вашата лаборатория в бъдеще, като същевременно се уверяваме, че имате знанията, експертния опит и аналитични инструменти, за да поддържате лабораторията си една стъпка напред.

Всяка седмица фокусът ще бъде върху различни области от аналитичното тестване за безопасност на храните, използвайки хроматография, елементни анализатори и инструменти за масспектрометрия, обсъждане на разпоредби и изисквания в Европа, включително максимални нива на остатъчни вещества (MRL) и бъдещето в анализа на замърсители в храните.

Насочвайки вниманието върху това как да се намали времето за изпълнение посредством автоматизация и лесни за използване софтуерни решения ще ви осигури рецептата за успех.

ТУК може да разгледате програмата и да се регистрирате са участие


Copyright © ACM2 2021