BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Thermo Fisher Scientific предлага изследователски решения за коронавирус SARS-CoV-2, от откриване на патогена и епидемиологични изследвания до участие и разработка в съществуващи и нови ваксини
„АСМ 2“ ЕООД спечели проект по процедура BG16RFOP002-2.089

„АСМ 2“ ЕООД спечели проект по процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“, финансирана по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.


TriPlus 500 HS аутосемплер за GC и GC/MS

За всяка изпитвателна лаборатория, извършваща анализ на VOC, статичнaта хедспейс хроматография е една от най-надеждните техники, благодарение на своята простота и широка приложимост. При работа в регулирана среда се изискват точни аналитични резултати, където статичната хедспейс техника за пробовземане и пробоподаване на TriPlus 500 HS е препоръчителна.


Purelab Quest – всички типове пречистена вода за вашата лаборатория

Всяка лаборатория се нуждае от пречистена и/или ултрачиста вода, за да гарантира качеството на своя анализ. Elga Veolia, част от Veolia Water Technologies е световен лидер в областта на лабораторните системи за чиста вода. Произведени във Великобритания, системите отговарят на всички регулаторни изисквания за качество. 


Спектрофотометър за анализ на микро обеми

АСМ2 ЕООД предлага на българския пазар единствения спектрофотометър за микро обеми със запазената марка NanoDrop TM. Няколко модела с възможност за работа с капка проба и/или кювета, в зависимост от приложените за анализ на аминокиселини и белтъци. Единственият на пазара флуоресцентен спектрометър за микро обеми е също част от портфолиото на Thermo Scientific. Направете Вашия анализ с помощта само на 0.5-1.0 µl проба.


Семинар 21 октомври 2021

Уважаеми колеги,

АСМ2 ЕООД има удоволствието да Ви покани на ежегодния си семинар “Разделителни и спектрални методи за анализ“.


Семинар 20 октомври 2021

Уважаеми колеги,

АСМ2 ЕООД има удоволствието да Ви покани на ежегодния си семинар “Разделителни и спектрални методи за анализ“.


Най-новият рентгенов фотоелектронен спектрометър (XPS) за анализ на повърхности

Thermo Scientific представя най-новия апарат за анализ на повърхности (XPS) Nexsa G2 Surface Analysis System. Рентгеновият фотоелектронен спектрометър ще бъде демонстриран в предстоящ интернет, базиран семинар.


Виртуален, глобален симпозиум за анализ на микрополимерни частици

Експерти в областта на аналитичната химия и опазването на околната среда определят, като предизвикателство определянето на замърсители, като микропластмасови частици в заобикалящия ни свят. Научете повече за най-добрите методи, с които можете да изучавате микрополимерните частици в различни матрици от заобикалящия ни свят.Copyright © ACM2 2021