BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи.
Метилживак в ядливата риба: Как се откриват критичните нива?

Замърсяване на рибата и рибните продукти с тежки метали
Въпреки че токсичните метали като арсен, кадмий или олово в различни типове проби предизвикват загриженост, те съществуват само в долния следови диапазон в рибите, докато елементът живак е най-проблематичният тежък метал, главно като последица от замърсяване в морските екосистеми.


Добре дошли в света на авангардната FTIR спектроскопия

Thermo Scientific Nicolet Apex FTIR спектрометърът е проектиран както за рутинни анализи, така и за изследователски приложения. Apex предлага несравнима производителност и гъвкавост. От рутинен контрол на качеството (QA/QC) до научноизследователска и развойна дейност. Той е създаден, за да увеличи производителността, да подобри прецизността и да отговори на обширните разпоредби.


Новият масспектрометър Thermo Scientific Stellar Mass Spectrometer - уникалност и възможности

Изпитайте уникалните експериментални възможности на новия масспектрометър Thermo Scientific Stellar Mass Spectrometer и посрещнете предизвикателствата при охарактеризиране на биомаркери.

Апаратът Thermo Scientific Stellar Mass Spectrometer предлага набор от възможности за събиране на данни и осигурява стабилно и възпроизводимо количествено определяне за голям набор от аналити в разширен динамичен диапазон.


Кариера в АСМ2 ЕООД

Фирма АСМ2 ЕООД търси да назначи на пълен работен ден сервизен инженер за поддръжка и сервизно обслужване на предлаганата от фирмата специализирана апаратура.


Предстоящ семинар

Уважаеми Колеги,

Благодарим на всички, които присъстваха на семинара, организиран от АСМ2 ЕООД и Пловдивски университет, на тема: Инструментални техники и методи за химически анализ!


Разделителни и спектрални методи за анализ

Уважаеми колеги,

На 14 март се състоя ежегодният семинар, организиран от фирма АСМ2 ЕООД, с международно участие на тема: „Разделителни и спектрални методи за анализ“.

Събитието премина при голям интерес с присъствието на повече от 150 гости. Надяваме се наистина да сме били полезни!


 РАЗДЕЛИТЕЛНИ И СПЕКТРАЛНИ МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ

Уважаеми колеги,

 

Фирма АСМ2 и Thermo Fisher Scientific имат удоволствието да поканят Вас и Вашите колеги на семинар с международно участие на тема:

 

 РАЗДЕЛИТЕЛНИ И СПЕКТРАЛНИ МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ

 

Дата: 14 Март 2024 г.

Час: 8.30 ч.

Място: Хотел Hyatt Regency Sofia - пл. Васил Левски, 1504 София, София център


Винария 2024
Уважаеми колеги,
 
За поредна година фирма АСМ2 ЕООД е изложител и част от най-престижната платформа за винената индустрия в рамките на Югоизточна Европа - ВИНАРИЯ.


Copyright © ACM2 2024