BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
УТВЪРДЕН ЛИДЕР НА ПАЗАРА ЗА ИНСТРУМЕНТАЛНИ ТЕХНИКИ ЗА АНАЛИЗ
Спектрофотометри, серия GENESYS

Спектрофотометрите на Thermo Scientific за ултравиолетовата и видима област (UV-VIS) от серията GENESYS дават решение за всяка лаборатория. От приложение за обучение, през рутинен анализ, до качествен контрол, може да намерите модела, който покрива напълно вашите методики и процедури. Настолни, компактни и иновативни, тези уреди могат да работят с локален контрол, чрез сензорен дисплей и/или софтуер и компютърно управление.


Промоция на газови хроматографи Trace 1300 и Trace 1310

Възползвайте от отстъпки до -30% на газови хроматографи Thermo Scientific Trace 1300 и Trace 1310. Конфигурациите включват iConnect сплит-сплитлес инжектор (SSL), пламъчно-йонизационен детектор (FID) и аутосемплери с AI/AS 1310 с 8 и 155 позиции за проби.


Black Friday, защото го заслужавате

Само заедно можем да поддържаме и подхранваме нашия и вашия успех!

Само от 25 ноември до 09 декември 2022г. можете да се възползвате от изключителните отстъпки за голяма част от предлаганите от АСМ2 ЕООД апарати!!!


Идентификация с помощта на инфрачервена спектроскопия и микроскопия FT-IR/Microscopy

Инфрачервената спектроскопия е най-утвърденият метод за аналитична идентификация. Могат да бъдат потвърдени различни органични структури и функционални групи, както в чисти вещества, така и в смеси. Добавайки и микроскопия за визуализиране на изследвания обект, получаваме мощен метод за химическо и физическо охарактеризиране на материали от природен и синтетичен характер.


Новият „Дискретен“ анализатор Gallery Aqua Master - усъвършенстване анализа на води и хранителни добавки

Традиционно, анализите на хранителните вещества и води, разчитат на техники на мократа химия, като основно се използват колориметрични техники. Тези подходи, обаче, са бавни, трудоемки и често ненадеждни, включващи опасни реагенти, които значително повишават разходите, заради необходимостта от задължителното управление на отпадъците.


Разделителни и спектрални методи за анализ

След кратко прекъсване, заради наложените противоепидемиологични мерки, АСМ2 ЕООД ще организира отново традиционния си семинар на 5-ти Октомври 2022г. в гр. София.


Семинар:  ИНСТРУМЕНТАЛНИ ТЕХНИКИ ЗА ХИМИЧЕСКИ АНАЛИЗ

Уважаеми колеги,


Фирма АСМ2, Пловдивски Университет „Паисий Хилендарски” и Thermo Fisher Scientific имат удоволствието да поканят Вас и Вашите колеги на семинар с международно участие.


Oбразователeн уебинар Въведение в ICP спектрометрията

Предлагаме на вашето внимание образователен уебинар за ICP спектроскопия с най-добрите практики за пробоподготовка, работа с инструмента, поддръжка и оценка на данните.

В този образователен уебинар от две части ще ви преведем през основните моменти, с които да се съобразявате при анализа на микроелементи - от подготовката на пробата, до оценка на данните. Нашите експерти ще демонстрират как да оптимизирате ежедневните си аналитични процедури, с помощта на ICP-OES и ICP-MS.Copyright © ACM2 2021