BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Ежегодният семинар, организиран от АСМ2 ЕООД, тази година ще се проведе на 14 март, 8.30 часа, хотел Хаят. За повече информация, посетете раздел СЪБИТИЯ!
Кариера в АСМ2 ЕООД

Фирма АСМ2 ЕООД търси да назначи на пълен работен ден сервизен инженер за поддръжка и сервизно обслужване на предлаганата от фирмата специализирана апаратура.


Бързо и точно определяне на основни и токсични елементи в цяла кръв с помощта на ICP-MS за клинични изследвания

Възползвайте се от опростен, бърз, стабилен и точен аналитичен метод за определяне на основни и токсични елементи в цяла кръвна проба, с помощта на единично или тройно квадруполна ICP-MS система.


Нуждаете ли се от количествено определяне на халогени в полимери и електроника?

Опитайте йонна хроматография с горене (C-IC)

Широкото използване на електронни продукти насочи повишено внимание към тяхното въздействие върху околната среда. В много страни това доведе до нови разпоредби, засягащи отпадъците, веществата и енергийната употреба на определени продукти.


Разработени Ръководства, с които лесно намирате точните консумативи за вашия хроматографски анализ

Независимо дали избирате хроматографски шишенца, ямкова плаки, капачки или колони, тези „ежедневни герои“ имат силата да направят или да провалят вашия анализ.


 РАЗДЕЛИТЕЛНИ И СПЕКТРАЛНИ МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ

Уважаеми колеги,

 

Фирма АСМ2 и Thermo Fisher Scientific имат удоволствието да поканят Вас и Вашите колеги на семинар с международно участие на тема:

 

 РАЗДЕЛИТЕЛНИ И СПЕКТРАЛНИ МЕТОДИ ЗА АНАЛИЗ

 

Дата: 14 Март 2024 г.

Час: 8.30 ч.

Място: Хотел Hyatt Regency Sofia - пл. Васил Левски, 1504 София, София център


Винария 2024
Уважаеми колеги,
 
За поредна година фирма АСМ2 ЕООД е изложител и част от най-престижната платформа за винената индустрия в рамките на Югоизточна Европа - ВИНАРИЯ.

Запазете датата 14 март 2024 в календара си

Запазете датата 14/03/2024 в календара си. Ежегодният семинар, организиран от АСМ2 ЕООД, тази година ще се проведе през пролетта. Очаквайте повече подробности скоро!


12 Конференция по химия, която ще се проведе на 13-14 октомври 2023 г. в гр. Пловдив.

С удоволствие ще представим новостите при разделителните и спектрални методи за анализ.

Иновации, предизвикателства и тенденции в областта на хроматография, масспектрометрия, молекулна спектроскопия, следови елементен анализ, структурен анализ, трансмисионна и сканираща електронна микроскопия и лабораторно- информационни системи (LIMS и CDS).

 

Ще се радваме на среща с вас!Copyright © ACM2 2024