BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи.

Добре дошли в света на авангардната FTIR спектроскопия

2024-06-25

С Nicolet Apex FTIR спектрометъра можете да увеличите ефективността, да осигурите точност и да постигнете съответствие.

Готови ли сте да разгърнете силата на Apex FTIR?

Конфигурирайте вашия FTIR, така че да отговаря на нуждите на вашата лабораторна среда и изисквания спектрален диапазон, с тези три допълнителни модела:


Thermo Scientific Nicolet Apex KBr FTIR спектрометър - стандартен спектрометър за средната инфрачервена област.
Thermo Scientific Nicolet Apex XT-KBr FTIR спектрометър - спектрометър с разширен обхват в средната и близката IR област.
Thermo Scientific Nicolet Apex ZnSe FTIR спектрометър - спектрометър за работа в средната IR област и в среди с висока влажност.
 
Основни характеристики на спектрометрите Nicolet Apex FTIR:

  • Интуитивен софтуер - софтуерът OMNIC Paradigm е мощен аналитичен инструмент, който чрез опростяване на спектроскопичния анализ на данни, дава възможност на изследователите и учените да подобрят визуализацията и да ускорят научните открития. Софтуерът позволява получаването на ценна информация и вземането на информирани решения без усилие.
  • Изпълнение и производителност - патентована функция за интелигентен фон подобрява производителността, като съкращава времето за анализ с до 50%.
  • Гъвкавост, различни възможности за конфигуриране и автоматизация
  • Интерферометър, осигуряващ водеща на пазара прецизност - осигурява висока спектрална разделителна способност за превъзходно оптично качество, за да открие отговорите от предизвикателни проби, включително газове.
  • Детектор, предоставящ окончателни отговори
  • Инфрачервен източник осигурява несравнима последователност
  • Твърдотелен диоден лазер, осигуряващ максимална точност - елиминира бъдещите разходи за поддръжка.
  • Съответствие - осигурен е софтуер за проверка на производителността, аксесоар за вземане на проби, проверка на производителността на метода и тестване за пригодност на системата за валидиране на инструменти ASTM, Ph. Eur., USP, JP и CP.
  • Фундаментална FTIR библиотека - състои се от 9 000 спектри на съединения, предоставящи на потребителите възможност за ефективно сравняване на техните експериментални данни с установени съединения. Тази обширна библиотека обхваща широка гама от спектри от различни химични вещества, което позволява точна идентификация и задълбочено характеризиране на пробите. Освен това потребителите имат гъвкавостта да добавят специфични библиотеки според нуждите и всички библиотеки, създадени с помощта на софтуера OMNIC, са напълно съвместими с новия софтуер OMNIC Paradigm.

 

Повече по темата ТУК


Copyright © ACM2 2024