BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Thermo Fisher Scientific предлага изследователски решения за коронавирус SARS-CoV-2, от откриване на патогена и епидемиологични изследвания до участие и разработка в съществуващи и нови ваксини

Алгоритми комбинирани с хроматография за улеснение избора на най-подходящата LC колона за вашите нужди

2022-06-23

Въз основа на над 50 години колективен хроматографски опит

Хроматографията е по-сложна от това, нали? Въпреки че твърдението е вярно, това ръководство се основава на знанията на експерти, които са прекарали по-голямата част от живота си в лабораторията, консултирайки хората и работейки с хроматографски разделяния. Вече можете да се възползвате от знанията им, като просто кликнете върху няколко бутона. Независимо дали работите с малки молекули или биоприложения, това ръководство ще ви помогне да намерите колоната, която отговаря на вашите нужди. Ръководството ще бъде постоянно актуализирано, за да предложи на клиентите най-новата технология. Учените ни неуморно ще се стремят да разгледат нови въпроси, които излизат и да предоставят решения в ръководството. Станете експерт в LC колоните, като се облегнете на познанията за над 50 години колективен хроматографски опит.

Лесно изберете вашата хроматографска колона

Всички Thermo Fisher Scientific течно-хроматографски колони са представени, независимо дали имате нужда от еквивалент на вашата съществуваща колона, или такава която да пасне на вашия метод, или може би такава която да ви помогне да започнете нов метод от нулата. Вече няма да се налага да се чудите дали правите подходящ избор – ръководството ще Ви предостави различни опции и ще Ви посъветва как те могат да повлияят на разделянето Ви, което ви позволява да направите по-информирана селекция.

 

Намирането на най-добрата колона, която да отговаря на вашите нужди, е от ключово значение за новото ръководство за избор на LC колони.

 

Избирането на размера на аналита е само един от многото налични параметри за подбор.

 

Повече информация ТУК


Copyright © ACM2 2021