BG I EN
Acm2 Logo
      Вашият надежден партньор за аналитично оборудване и консумативи
Thermo Fisher Scientific предлага изследователски решения за коронавирус SARS-CoV-2, от откриване на патогена и епидемиологични изследвания до участие и разработка в съществуващи и нови ваксини

TriPlus RSH SMART аутосемплер

2021-11-30

Радваме се да обявим въвеждането на новата серия TriPlus RSH SMART Autosampler. Роботизираната система от второ поколение въвежда новата технология SMART. Тази технология, и пълната и интеграция с хроматографския софтуер, дава надеждността и съответствието нужни на всяка лаборатория за да бъде крачка напред.

 

Решава предизвикателствата свързани с пробовъвеждане

Аутосемплерът Thermo Scientific TriPlus RSH SMART използва роботизирано боравене с проби, за да разшири автоматизираните възможности отвъд въвеждането на течни, хедспейс и SPME инжекции към усъвършенствани цикли за обработка на пробите. Благодарение на уникалната автоматична смяна на главата за инжектиране (ATC), поддържа прости и по-сложни работни процеси за подготовка на проби, осигурявайки основата за:

 

  1. Висококачествени резултати
  2. Несрещната гъвкавост
  3. Отлична производителност

 

Постигане на SMART резултати с управление на SMART консумативи

Уникалната SMART технология  предлага възможност за проследяване използването на спринцовките, SPME и  SPME Arrow  влакната, което води до повишена надеждност, доверие в резултатите и пълна проследимост.

 

SMART спринцовките,  SPME  и  SPME Arrow  влакната са оборудвани с ID чип, който съхранява съответната информация като каталожен номер, партиден номер, параметри за използването, оперативни диапазони и история за този специфичен консуматив. Проследяването на историята на използване премахва всеки риск от кръстосано замърсяване или свръхизползване.

 

Високо надеждни резултати – автоматичното разпознаване на SMART консумативите гарантира елиминирането на грешки при използването на спринцовки или SPME влакна. Валидираните консумативи осигуряват надеждни операции и по-висока увереност в аналитичните резултати.

 

Проследяване на историята на ползване - Записа на ID идентификатора на консуматива в аналитичния метод и историята на използване доставят проследимост и GLP съответствие. Информацията съхранявана на чипа може да бъде директно достъпeна и отчетена чрез  софтуер Chromeleon CDS.

 

Подобрено управление на консумативи - Потреблението на консумативи е оптимизирано, предлагайки възможност за спестяване на разходи. Условията на използване и експлоатационният срок се следят лесно чрез цветово кодираното табло за известяване, интегрирано в Chromeleon.

 

За повече информация ТУК


Copyright © ACM2 2021