Нова UV-Vis онлайн дисолушън система в съчетание с Thermo Scientific Evolution 350 UV-Vis


ERWEKA GmbH с гордост анонсираха нова Dissolution Online UV-Vis система, която безпроблемно се интегрира с Thermo Scientific Evolution 350 спектрофотометър. В тясно сътрудничество с Thermo Scientific Германия, ERWEKA напълно интегрира Thermo Scientific Evolution 350 UV-Vis спектрофотометъра в своя софтуер Disso.NET, което позволява полу автоматизирано (със системата за разтваряне онлайн) и дори напълно автоматизирано (с RoboDis II) тестване на степен на разтваряне с интегриран UV-Vis анализ.

Thermo Scientific Evolution 350 спектрофотометърът, с пълното му съответствие с USP / EP, е идеалният партньор за дисолушън системите и RoboDis II на Erweka. Снабден с 8 клетки за проточни кювети, с избираема ширина на спектралната ивица и високата скорост, позволява дори 5-минутни цикли в типичния диапазон на разтваряне от 200 nm до 350 nm, което е от изключително голямо значение за напълно автоматизирания RoboDis II при тестване възможно най-бързо на до 40 партиди. Благодарение на дългия експлоатационен живот на ксенонова лампа (> 3 години), спектрофотометърът се нуждае от изключително малко поддръжка.

Пълната интеграция на спектрофотометъра в Disso.NET позволява на клиентите да пълно управление на целия онлайн тест за разтваряне с един единствен софтуер.

Повече за новата UV-Vis онлайн система за изпитване по показател "Степен на разтваряне на твърди лекарствени форми" можете да намерите тук.

Повече за Thermo Scientific Evolution 350 Spectrophotometer можете да намерите тук.