Надеждна, гъвкава и устойчива течна хроматография с висока производителност


Независимо дали се нуждаете от висококачествена система до 1500 бара или nanoLC система, научете как нашата иновативна платформа Thermo Scientific Vanquish UHPLC или системите UltiMate 3000 и чувствителните системи за нано, капилярни и микро скорости на потока, могат да Ви помогнат да подобрите качеството на Вашите анализи.

Независимо коя конфигурация на системата сте избрали, ще получите конфигурация с оптимизирани флуидни връзки. Всички Thermo Scientific HPLC и UHPLC системи имат множество опции за детектори и използват Thermo Scientific Viper връзките. Viper фитингите са лесни за монтаж, без необходимост от използване на инструменти за монтирането им и устойчиви до 1500 бара / 22 000 psi.

В допълнение, можете да рационализирате лабораторията си с лесния за работа софтуер Thermo Scientific Chromeleon Chromatography Data System (CDS). Chromeleon CDS е предпочитаният софтуер за управление от една работна станция и съдържа различни инструменти за обработка на данните и контрол на функционалностите за автоматизиране на процесите. Също така Thermo Scientific предлага интеграционни решения и за други CDS пакети.

За повече информация тук