Бюлетин 02/2017г.


20 години ACM2 ЕООД

С чувство за отговорност, признание и с благодарност за доверието Ви!

Тази година фирма АСМ2 празнува 20 години от своето създаване - иновативна, отговорна и вдъхновяваща.

20 години в услуга на клиента.

През изминалите 20 години се утвърдихме като един от основните доставчици на аналитична и медицинска апаратура от световноизвестни фирми-доставчици, с осигурен сервиз и поддръжка от нашия екип.

През 2004г. внедрихме система за управление на качеството, съгласно изискванията на стандарт EN ISO 9001:2008, сертифицирана от Intertek България.

Обхванахме големи групи продукти – апаратура и оборудване за хроматография, масспектрометрия, спектрален анализ, елементен анализ, рентгено-структурен анализ, анализ на повърхности, лабораторни информационни системи, тестери за фармацевтичен анализ и развойна дейност, газ генератори за азот, водород и въздух, микровълнови системи за пробоподготовка и живачни анализатори, системи за пречистване на вода, сканиращи и трансмисионни електронни микроскопи (TEM/SEM), общо лабораторно оборудване и други.

Изградихме професионален екип от млади и енергични специалисти и търговци, които винаги са на разположение за Вас, нашите клиенти.

По-случай 20 годишнината на компанията, ще се установим в новопостроената ни бизнес сграда на бул.Черни връх, София. За удобството на нашите клиенти, в новата сграда се предвиждат конферентна зала, шоурум, сервизен център, собствени паркоместа и повече удобства за дискусии с екипа на АСМ2.

Разгледайте нашия бюлетин тук