СЪБИТИЯ
fast

nachalo

analitichno

klinichna

service

header

                            АКТУАЛНО

ISQ GC-MS включва нов дизайн на източника, който позволява на Вашата система да се запази чиста за по- дълго време. С нагряване на цялата йонна оптика ISQ може да анализира повече „мръсни” проби на ден, с максимално работно време на апарата. И не само това, когато най- накрая апаратът се нуждае от почистване, чрез предното „заключване” на вакуума, източникът с новия дизайн може да бъде отстранен- включително и всички лещи и репелера- без да е необходимо развакуумиране на системата. Това Ви позволява да почистите източника, да го смените, или да смените типа йонизация, и в рамките на минути, а не на часове или дни, да бъдете готови отново да анализирате проби. Защо да прекъсвате работния процес, когато може да имате непрекъсната производителност?

ISQ може да се конфигурира с Thermo Scientific FOCUS GC газов хроматограф или с Thermo Scientific TRACE GC Ultra газов хроматограф. Системата може да се допълни с автоматичен инжектор от серията AI/AS 3000 или с Thermo Scientific TriPlus платформата за разширена подвижност и капацитет.


more

От втората половина на м. Март 2010 година, Thermo Scientific пуска на пазара два нови продукта в областта на Молекулната спектроскопия.

В UV-VIS областта може да Ви предложим нови добри решения за Вашата лаборатория. Това е висок клас UV-VIS спектрофотометър с детектор, с фотодиодна матрица (1024 Photodiode Array), както и висок клас сканиращ Флуоресцентен спектрофотометър.

За повече информация, моля погледнете раздел Молекулна спектроскопия/UV-VIS спектроскопия.


more

LTQ Velos е най-новото попълнение в серията ion-trap масспектрометри на Thermo Scientific, изграден на последно поколение Dual Pressure Linear Ion Trap технология.

Резултатът от комбиниране на тази технология с новата S-Lens йонна оптика прави LTQ Velos най-бързият и най-чувствителен ion-trap масспектрометър за практически всички приложения.


more                              НОВИНИАСМ2 ЕООД Вече изключителен представител на ERWEKA
13.01.2011

От 01.01.2011 АСМ2 е изключителен представител за България на ERWEKA,  водещ световен производител на пълната гама от оборудване за Фармацевтични тествания на твърди лекарствени форми включващи: таблетки, капсули, филмирани таблетки и т.н., фирмата притежава отлични референции за продукти с високо качество, надеждност и отлично обслужване на клиентите.


Каталог 2010/11 Chromatography Columns&Consumables
02.02.2010г.

Каталогът на Thermo Scientific за Хроматографски Колони и Консумативи за 2010-2011 може да разгледате на www.thermoscientific.com/catalog, а копие на Каталога може да поръчате на e-mail: office@acm2.com или на офисните телефони.


                         ПРОМОЦИИПромоция за AAS и ICP
03.05.2011г.

При закупуване на Атомно Абсорбционен Спектрометър (АА) или Атомно-емисионен спектрометър с индуктивно -свързана плазма (ICP), Вие може да се възползвате от следните промоции:

1. Купувайки ААS с атомизатор графитна пещ, получавате безплатно Водно рециркулационна охлаждаща система или 6 кухокатодни лампи по избор от предоставен Ви списък;

2. Купувайки AAS с пламъков атомизатор, получавате безплатно 6 кухокатодни лампи по избор от предоставен Ви списък ...
more